Upea festarikesä on kiva ikuistaa oman kodin seinille. Näin kesäiset muistot lämmittävät ja nostavat hymyn huulille silloinkin, kun kesä on ollut jo kauan takana ja syksyn purevat viimat tai talven pakkaset ovat saapuneet Suomen kamaralle. Taulut festarikesän upeimmista kuvista on helppo teettää ja kehystää tämän artikkelin vinkeillä ja kun taulut on vihdoin saatu tehtyä, on niistä mahdollista myös luoda helposti upeita tauluseiniä luomaan kotiin haluttua tunnelmaa.

Valitse parhaat festarikesän kuvat tauluiksi

Kesän festareista on luultavasti tullut otettua valtava määrä kuvia. Joukosta saattaa löytyä nopeita räpsyjä sekä heilahtaneita otoksia, jotka eivät imartele ketään. Festareiden humussa kuvauskäsi ei välttämättä ole ollut kaikista tukevin ja meno on saattanut olla muutenkin hieman huteraa, joten kuvat kannattaa seuloa melko rankalla kädellä ja tästä syystä kannattaakin ihan ensimmäiseksi käydä festarikesän kuvat huolellisesti läpi.

Huonot otokset kannattaa poistaa saman tien ja parhaimmat kuvat kannattaa seuloa siten, että lopulta jäljelle jää vain muutama kaikista paras otos. Nämä kuvat kannattaa teettää ja suurentaa kodin seinille. Varmista kuitenkin etukäteen, että valitsemiesi kuvien laatu on riittävän hyvä, jotta se kestää kuvien suurentamisen seinälle.

Kehystä parhaat festarikesän kuvat tauluiksi

Upeat uniikit taulut tarvitsevat vielä laadukkaat kehykset. Löydät laadukkaat kehykset valitsemillesi valokuville Gallerix-nimisestä verkkokaupasta. Samasta verkkokaupasta löydät myös upeita julisteita, joita voit halutessasi käyttää yhdessä omien valokuviesi kanssa luomaan kotiisi haluamaasi tunnelmaa. Kehystämällä kuvat ja julisteet laadukkailla kehyksillä luot niistä upeita tauluja, jotka vaikuttavat paljon arvokkaammilta kuin todellisuudessa ovatkaan. Tällaiset taulut sopivat siis hyvin myös pienen budjetin sisustajan sisustusbudjettiin mutta pienestä hinnastaan huolimatta niillä on mahdollista saada aikaan yllättävän suuri face lift missä tahansa kodin huoneessa.

Löydät Gallerixin valikoimista hyvin eri kokoisia ja värisiä kehyksiä ja voit yhdistellä tauluseinällesi eri kokoisia kuvia. Valitse jokaiselle kuvalle tai julisteelle sopivan kokoinen kehys 21×30-70×100. Valitse myös mieleisesi kehysten väri ja materiaali. Esimerkiksi mustat kehykset luovat kuvista näyttäviä ja puhuttelevia taideteoksia ja pysäyttävät katsojan katseen kuvan äärelle. Mustat kehykset myös sopivat monen suomalaisen kodin pelkistettyyn ja minimalistiseen tyyliin.

Luo parhaista festarikesän kuvista tauluseiniä

Kun upeat taulusi festarikesän kuvista ovat valmiina, voit luoda niistä kotiisi upeita tauluseiniä. Gallerixin näppärä tauluseinä-työkalu auttaa sinua suunnittelemaan kotiisi sopivat tauluseinät nopeasti ja näppärästi. Voit halutessasi käyttää tauluseinilläsi sekä omia uniikkeja valokuviasi kesän festareilta että Gallerixin upeita julisteita. Tauluseinät sopivat kivasti myös vuokra-asuntoon, sillä taulut on helppo pakata mukaan muuttokuormaan, kun on aika vaihtaa osoitetta. Sen sijaan esimerkiksi tapetteja ei oikein voi pakata mukaan, kun ne on kerran liisteröity asunnon seinään.

Voit tehdä Gallerix-verkkokaupassa esimerkiksi omia karttajulisteita valitsemalla sivuston karttajuliste-työkalusta haluamasi kohteen. Karttajuliste kesän parhaasta festarikohteesta on yksi kiva vaihtoehto kodin tauluseinälle. Kehystetty karttajuliste omien festarikuvien keskellä voi jopa toimia tauluseinän yhteen kokoavana komponenttina, joka kertoo katsojalle jo ensimmäisellä silmäyksellä, missä kaikki oikein tapahtui.

Myös erilaiset tekstijulisteet sopivat hyvin yhteen omista festarikesän valokuvista teetettyjen taulujen joukkoon. Vai mitä sanot esimerkiksi tekstijulisteesta, joka julistaa, että ”It’s the most wonderful time of the year”? Tällainen juliste korostaa tehokkaasti festarikesän – vuoden upeimman ajan – tunnelmaa. Hieman erilaista kesätunnelmaa korostaa tekstijuliste, jonka teksti kuuluu näin: ”Love is the flower you’ve got to let grow”. Tämä tekstijuliste sopii erityisen hyvin rakkaudentäyteistä festarikesää mieleen palauttavalle uniikille tauluseinälle.